Monday, February 14, 2011

The Valentine's day? ... pfff


Dnes je den sv. Valentýna a já, nechci nikoho urazit, ale já na něj kašlu. Myslím, že bych to asi brala jinak ,kdybych měla přítele. Co mi vadí?


1.) Zzzima! Svátek lásky v zimě? Brala bych ho v létě, ale v únoru je to šílené!
2.) Všichni, kdo partnera nemají, se cítí opuštěně! (Aspoň všechny co znám. Ten pocit, že vám dnes nikdo nic nedá, nebo vás nepolíbí...)
3.) Zamilovaní by lidé měli být snad každý den, ne?

Todays is the Valentine's day and I, don't want to hurt anyone, but I don't care. I think that I would't talk this way if there was some boyfriend. What do I hate?

1.) Cooold! The LOVE day in winter? I would love to have it in summer but in February it's crazy!
2.)People without a partner feel lonely! (Well, everyone I know. The feeling that no one is going to kiss you or give you something today...)
3.) People should be in love all the time, ha?



Přesto Vám přeju krásný Valentýn a snad prožijete něco romantického a úžasného ;))

Anyways I wish You amazing Valentine's day and I hope that you're going to experience something romantic and amazing ;))

2 comments:

  1. Moje řeč, slečno. Ač jsem šťastně zadaná, stejně holt ten 1.máj je 1.máj , na Valentýn jsem už dávno zanevřela protože je na můj vkus všude až moc přesrdíčkováno:-)
    Co se dá dělat, obchody musej na něčem vydělávat, je to bída:D
    Ale jinak, si taky ten slavnej Valentýn užij:))):D

    ReplyDelete
  2. Jako bys mi mluvila z duše.. Valentýn, no co, to si všichni zamilovaní v tento den musí dát povinně ruží, bonboniéru či alespoň přáníčko? To je hloupost.. Lidé by si měli dávat dárky, když si je dávat chtějí, měli by si říkat ''miluji tě'', když se opravdu mulijí, být na sebe milí a hodní, být k sobě upřímní, chovat se k sobě hezky - a to nejen když je ''svátek všech zamilovaných'' :). Nicméně, všem, co tento svátek slaví, všechno nej :D.

    ReplyDelete