Friday, February 11, 2011

Today ... Friday


Dnes u mě přespávala kamarádka. Když jsme se dnes ráno vyhrabaly z postele, šli jsme se nasnídat. Nějakou dobu jsme se oblékaly a krášlily a potom jsme vyrazily do kina na Cizince. V kině byla, jak jsem předvídala, dlouhá fronta a během čekání jsme se s kamarádkou shodli, že radši půjdeme na Nevinnost.


I had a sleep-over with my friend today. When we got out of our beds we ate a breakfast. Then we dressed up and made ourselfs look pretty and we went to the cinema to see The Tourist. There was a huge queue in there. Then we decided to see Nevinnost (that means Innocence). 




Vzhledem k tomu, že mi o tom filmu vyprávěla kamarádka i mamka, tak jsem zhruba věděla o čem to je a jak všechno dopadne. Film mě, jako všechny takové filmy, uchvátil. Byl velmi realistický a myslím, že Aňa Geislerová by za herecký výkon zasloužila cenu! Film vyprávěl o skutečném životě, jak dokáže být krutý, ironický, krásný, nebo naprosto katastrofální. Celou cestu domů, jsem o tom přemýšlela.  Líbilo se mi, že u konce filmu se zobrazil nápis: KONEC...NEVINNOSTI

Doma ležela sestra ve vaně a zeptala se:"Aní, koupeš se ráda?" já jsem jí řekla:"Ani ne". Kývla a řekla:"Já taky ne. A víš proč?" "Ne, nevím." "Protože se koupu ve svojí vlastní mokrý špíně.". V tom zamyšleném duchu jsem jí řekla:"Takovej je život." "Jako mokrá špína?" "Jo, život je jako koupání se ve vlastní špíně.". 

My mum and my friend told me about the movie, so I knew how it's going to end and I practically knew the story. I was fascinated about the movie! It was really realistic and I think that Ania Geislerová should get the award for the best act. The movie was about a real life, it can be hard, ironic, beautiful, or totally catastrophic. I was thinking about that all my way back home. I liked the sign at the end of the movie: THE END...OF INNOCENCE

At house was my sister having a bath and she asked:"Do you like having a bath?" and I said:"Not really." She nod and she said:"So do I. And do you know why?" "No, I don't." "Because I bathe in my own dirt." And because my pensiveness I said:"That's life." "Like a dirt?" "Yeah, life is like bathe in your own dirt.".



(I'm sorry for mistakes... :D)

2 comments:

  1. Myšlenka o koupání se ve vlastní špíně mě už taky několikrát napadla, nejhorší je když to člověka napadne přímo ve vaně, takže se zaměříš na ty drobty špíny plavající v tý vodě:D Na Nevinnost mě strašně zaujaly ty plakáty po městě, maj je hrozně hezky udělaný. :)

    ReplyDelete
  2. Díky za koment :) A viděla jsi teda Nevinnost? Zajímal by mě totiž tvůj názor :))

    ReplyDelete