Saturday, February 5, 2011

Sweet Dreams...




Zase jsem se zamyslela... Chci si teď s Vámi velmi upřímně popovídat.
Nevím jestli jsem jediná, ale dneska jsem se zamyslela nad tím, jak plyne čas... Člověk se postupně modeluje a pokaždé vzniká něco (vlastně někdo) nového a zajímavého. Říkám si, co bude ze mě...

Mám nádherný výhled z pokoje. Vidím celou Prahu, jak v noci svítí. Krása. Zajímalo by mě, jestli budu mít někdy příležitost mít takhle krásný dům a koukat z okna na Manhatttan. To byl vždycky můj sen :)

Jak budu vypadat až mi bude 25? Jak budu vypadat až mi bude 75? Jaké vůbec stáří je? Je to těžké a bolestivé, nebo krásné a pokojné? Doufám, že to druhé :) Myslím, že sem tam se určitě komplikace vyskytnou, ale budu se modlit, abych měla nádherné stáří.

Máte naplánovanou svatbu? Nebo pokud už jí máte za sebou, plánovali jste ji? Moje sestra si budoucnost plánuje moc hezky, jako z pohádky. Chce mít velkou rodinu, manžela, práci, zahradu. Takový perfektní život. Já jsem úplně jiná. Já zatím nevím, jestli vůbec děti budu mít (ale po dlouhém uvažování a neustálém přísunu informací jak je mateřství krásné si možná nějaké to děťátko pořídm ;)). Svatbu plánuji kolem 50ti. Vždycky jsem se chtěla vdát tak pozdě, protože potom budu schopna žít šťastně až do smrti. Navíc si budu jistá, že s tím člověkem chci strávit zbytek života. No ale kdoví co se ještě stane. Třeba se to všechno úplně změní...

Bavila jsem se s holkama z tanečního souboru o tom, že je teď spoustu fotografů. "Naše generace má spoustu fotografů" teď jsem to citovala :D A je to pravda. Je to docela k zamyšlení, že teď, zrovna teď tolik lidí fotí. A přitom ty fotografie co vídám mají smysl. Hodně lidí má cit a smysl pro umění, které uplatňuje focením. V posledním "zamyšleném" článku jsem zmiňovala, že lidé jsou slepí, ale teď mě to tak praštilo do očí, že lid možná našel brýle. Brýle jménem foťák :))

Teď jsem tak mávla vlasama a ucítila svojí voňavku Seductive od Guess a odbočím od tématu. I když vůně a sny mají také něco společného. Jaká je vaše oblíbená vůně? Ani to nemusí být žádná toaletní voda, ale prostě oblíbená vůně. Já zbožňuju vůni moře, slunce a aktuálně zbožňuji Seductive ;)
Zbožňuji vůni hebké kůže.. zní to divně, já vím :D

Čeho chci v životě dosáhnout? Mamka mi od narození říká ať si to stanovím a jdu za tím. Hm, něco na tom bude. Máte někde napsané (aspoň v hlavě) čeho chcete dosáhnout? Já to v hlavě napsané mám, ale jen tak přibližně. Jako narychlo napsaný vzkaz na lednici. Jedinou věc, kterou mám opravdu zafixovanou je, že musím koupit mamce naprosto úžasné auto a nádhernou vilu, kde bude chtít. No a možná přidám sexy maséra ... :D
Takže já si teď jdu napsat čeho chci dosáhnout a Vám moc děkuji pokud jste to zvládli přečíst OPRAVDU celé :))

7 comments:

  1. krasny clanek :)
    taky bych se takhle chtela nekdy zamyslet, ale nejde mi to ...radsi totiz na budoucnost nemyslim :D :D

    ReplyDelete
  2. Úplně jsi mě přiměla přemýšlet, takže jsem taky zplodila přemýšlecí článek :D

    ReplyDelete
  3. Jsi krásná, máš hezký blog a zajímavé myšlenky :-)
    Asi každý občas přemýšlí nad tím co bude, až bude... Já jsem třeba byla přesvědčená, že chci brzo dítě. Tak ve 24 nejpozději. Chtěla jsem být mladá, aktivní maminka! :-D Teď vím, že je to prakticky nemožné. Chci studovat, cestovat a i pracovat... Udělám si na to dítě vůbec někdy čas? Nejlépe to vyjádřila moje ségra, která mi narovinu řekla, že pravý čas NEEXISTUJE! Takže by nakonec dítě ve 24 neměl být problém,ne? :-)

    Jestli chceš, navštiv také můj blog: http://mujfialovysvet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tak to sorry ale ty ses tupa jak poleno...co se to snazis mlit za kecy:D:D

    ReplyDelete
  5. Tupá jako poleno, ok no :D Jsem ráda za kritiku .. ehm neser.me.vole :D

    ReplyDelete