Wednesday, February 9, 2011

89 ... unattainable number


V této době se všichni snažíme o perfektní postavu (občas se ani nesnažíme, ale trápíme se touhou po ní). Já mám tu smůlu, že moje postava ovlivňuje mojí práci. Jsem asi nejtlustší modelka v mé agentuře, mám přes boky 93cm. "Tak aspoň těch 90cm Aničko." řekla mi bookerka. No jo no, ale co se dá dělat když má člověk apetit jako já?! Samozřejmě, že se můžu víc snažit a můžu zhubnout, ale vzdát se toho vynikajícího jídla bolí!


In nowadays we all are trying to have a perfect body (sometimes we don't even try, but we're dying to have it). And my bad luck is that my body has a influence on my job (God, I don't know if this sentence is written correctly.). I'm probably the fattest model in my agency, my hips are 93cm. "At least 90cm Anne." my booker said. Well yeah, but what can I do with my huge appetite?! Of course I can do my best and I will get thinner, but how can I let go all this delicious food? God, that hurts! 



Jak jste na tom vy? Máte božskou postavu a udržujete si jí, nebo se zoufale snažíte zhubnout? 
Budu moc ráda, jestli se podělíte o svoje zážitky, nebo tipy. :)

How are you doing? Do you have a gorgeous body and you are working on it, or you're trying really hard to have it? 
I would be really grateful, if you share your experience or tips. :) 



7 comments:

  1. wow..dost zajimavy clanek pro me! Kez bych aspon mohla do nejake agentury patrit,ale kdybych tam vlezla,tak by si ze me akorat utahovali,ze mekac je vedle :D

    Takze,ja se snazim zhubnout,no:)

    ReplyDelete
  2. No já to tak skoro mám :D Díky za koment :))

    ReplyDelete
  3. Zoufale jsem se snažila zhubnout. Byla jsem nejtlustčí ze všech, přes boky 93.
    A jak jsem se tak snažila, přestala jsem jíst, začala jsem cvičit, začala jsem jíst, zvracet, jíst, zvracet...a přibírat, hoodně. Až na 97.

    Zlato, kopni bookerku do prdele. Máš postavu na prádlo, tak co se s tím štvát!
    Kolik máš v pase? To bys raději měla přes boky 86 a v pase 68? Opravdu?

    Buď pyšná na to, jaká jsi, dělej to co tě baví a v takové míře, v jaké tě to baví. Nenech si zničit život ženskou, která chce jenom abys jí vydělala peníze. Protože jak do toho jednou šlápneš, takháš to na botě hoodně dlouho.

    (jsem dva roky nemodelka...ale pořád mám hrůzu z přibírání, občas nejím, občas jím velmi velmi špatně...dávej si na sebe pozor a nenechej nikoho ti vsugerovat podobné věci. prosím)

    ReplyDelete
  4. Veľmi ma potešil tvoj komentár :) .. Ďakujem :)
    Máš krásny blog a veľmi ti závidím post modelka *_*
    Ja som nemala problém schudnúť ale pribrať .. Strašne dlho som sa o to pokúšala a stále nič .. Nakoniec som sa s tým proste musela zmieriť.. :)

    ReplyDelete
  5. Olgo, jo taky si to říkam :D (to kopání do prdele) Budu se řídit tvojí radou :))
    Iwka, díky za komentář :))

    ReplyDelete
  6. vždyť jsi krásná! a tři centimetry nejsou zas tak tragické (i když se to může zdát). já se zase snažím přibrat :D

    ReplyDelete
  7. Ahoj Beáto, vím že 3cm je hodně málo, ale jestli budu chít být v modelingu opravdu uspěšná, budu muset aspon těch 90 mít... Jsem spokojená s tím jaká jsem teď :) Uvidím co budu dělat. Buď zhubnu, nebo zůstanu taková jaká jsem, nebo se na modeling vykašlu. Je to ve hvězdách :D
    )Kéž bych byla na tvém místě! :D I když, když jsem byla malá, tak jsem byla hodně huebná a avysoká a připadala jsem si jako poleno. Všechny moje kamarádky byly menší než já a a měly vyvynutější postavy a mě to hrozně mrzelo... Nevím jak to cítíš ty, ale já jsem to tak měla :D Díky za koment :))

    ReplyDelete