Friday, April 15, 2011

CODE:MODE, MEET-UP, H&M, THEATRE etc.


V sobotu a neděli se v H&M konala akce "2 za cenu 1". Asi jsem naivní a myslela jsem si, že to bude super akce, milion lidí se bude mačkat a kupovat si zlevněné věci... No, dočkala jsem se poloprázdného H&M se zlevněnými XL svetry ... pfff

There was an H&M action "2 for the price of 1". I guess that I'm a naive person, because i thought that it'll we a great action, millions of people crowded in the store and they'll be buying a discount clothes... Well, I came and I saw an almost empty H&M with some XL jumpers ... pfff


 I will never let my sister take a photo of me again... Guess you can see why ;)

Co se stalo? Fashion Blogger Meet-Up V se stalo! Zdá se mi to, nebo je nás stále méně a méně? Naštěstí náš počet naši zábavu vůbec neohrozil. Dozvěděla jsem se pár nových věcí a popovídala si s některými bloggerkami.

What happened? Fashion Blogger Meet-Up V happened! It seems to me that there is still less and less of us (god knows if this sentence is well-written). Fortunately it didn't affect the fun there. I learnt some new stuff and I talked with some bloggers. 










I'm in L-O-V-E with this sculpture!!! :)


Theatre in the café? Why not?
Ve čtvrtek jsem se byla podívat na vystoupení tří úžasných herců v komedii Lordi. Bylo to naprosto úžasné. Nejméně 100x jsem měla chuť se smát, ale lidé byli zticha, tak mi to bylo takové blbé. Ale samozřejmě celou dobu nemlčeli, skoro pořád se smáli, ale já měla chuť se smát víc. 
(Jeden z vtipů: Ten after-fuck. Kdo? Pošuk!)

On Thursday I went check out a performance of three amazing actors in comedy The Lords. It was absolutely amazing. I wanted to laugh about 100 times, but people didn't laugh so I felt stupid. But of course they laughed a lot, but I just wanted to laugh a little more.








And of course McDonald's afterwords (please don't tell my booker)

CODE:MODE 2011














 I'm in love with these bags <3






My outfits:







Článek je opravdu dlouhý, ale ten týden byl tak zajímavý, že jsem si to nemohla odpustit!
The post is really long, but this week was so interesting, so I had to post it! 

6 comments:

  1. Mám Tvůj blog moc ráda :) Mám teď nový blog, takže jsem znovu a zase Tvůj nový follower :)

    ReplyDelete
  2. Děkuju moc :)) moc si toho vážim :))

    ReplyDelete
  3. O bože...miluju tvý outfity...ty boty na předposlední fotce!Máš krásný brýle a moc ti slušej!!! CODE:MODE...taky tam chci :DDD a ty tašky! <3

    ReplyDelete
  4. Ty boty jsou doknalý ! Byla jsem o víkendu v HM a něco jsem pořídila,ale ta sleva prý u nich neplatila,už se těším na další post :)

    ReplyDelete
  5. Super outfity. Jinak it sucks, že byly věci jen XXL, ale tak to prostě někdy bývá no. Nedá se svítit. ;)

    Tom

    ReplyDelete