Thursday, March 3, 2011

O čem člověk přemýšlí, když jede metrem...

Včera jsem viděla film 2012. Je to vážně..hustý! Celou dobu jsem napětím ani nedýchala! Samozřejmě některé věci byly docela absurdní, ale stejně je to podle mě skvělý film.

Říkala jsem si, co bych dělala, kdyby takový den přišel. Mamka řekla, že by se snažila zachránit a já jsem řekla, že bych chtěla aby mě to hned zabilo, pak jsem ale přemýšlela, jestli bych to tak vážně chtěla. Kdyby to přišlo, tak bych asi všem řekla, že je strašně miluju (ano, řekla bych to i těm, které nemiluju :D) a asi bych si dopřála ten nejlepší sex všech dob. Ale nechtěla bych se třeba utopit, nebo něco podobného, to je strašná smrt upřímně řečeno. Chtěla bych nějakou rychlou!
Taky jsem si řekla, že jako fashion blogger mam povinnost psát i o módě, a tak jsem se zamyslela i nad tím, co bych si vzala na sebe. Vzala bych si nádherné vlající šaty. Něco jako ty nahoře :))


Věříte, že v roce 2012 bude konec světa? Já tomu nevěřím, ale některé teorie jsou fascinující!
Pokud vás toto téma zajímá, můžete se podívat na tuto web stránku:
http://rok2012.net/

Už jste asi slyšeli o novém parfému od Rihanna. Údajně voní jako její rodný otrov Barbados. Jeniffer Aniston má také svůj parfém a také voní jako její domov. (Bohužel jsem si ještě nepřičichla ani k jedné) A přemýšlela jsem o tom, jaký by byl můj parfém, Praha. Byl by elegantní a tajemný. Vůbec nevím co voní elegantně a tajemně, ale to bych nechala na expertech.

Ve škole chodím an etickou výchovu a dnes jsme mluvili o "pochvale". Mluvili jsme o tom jak často chválíme, jak často jsme chválení apod. Áďa (moje nejlepší kamrádka) říkala, že mě chválí pořád a já jsem si uvědomila, že to vůbec nevnímám, a to je špatně. Takže tady učiním prohlášení, že: JE SKVĚLÁ KAMARÁDKA A MOC SI VÁŽÍM JEJÍ PODPORY A TOHO, ŽE POSLOUCHÁ MOJE KECY! MAM JÍ MOC RÁDA!

4 comments:

  1. ahoj, zajímavé myšlenky... po pravdě si myslím, že konec světa (vymření lidské rasy) určitě jednou přijde (lidi se zabijou sami, tím, co dělají...), ale nemyslím si, že by to bylo 2012...

    na mém blogu právě probíhá GIVEAWAY, nechceš se zúčastnit?

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ty šaty jsou skvělý! Krásný blog...

    ReplyDelete
  3. šaty užasné a ja si nemyslím, že bude koniec svete

    ReplyDelete