Sunday, March 27, 2011

Ehmm...


Včera jsem se pokoušela dělat styling na jednom fototestu. Jelikož selhaly všechny plány na půjčení oblečení, musela jsem modelku oblékat do oblečení svého. No, uvidíme jak to dopadne...

V 15:10 jsem se s hromadou oblečení a ramínek dobelhala do ateliéru a asi v 15:20 jsme se všichni sešli a začalo se.

Make-up dělala Péťa Šťastná (znáte jí z blogu: http://www.thevoile.blogspot.com) a já jsem jí za to moc vděčná! Opravdu se to povedlo a všichni jsme moc spokojení.

Fotil (už dříve zmiňovaný) Petr Jandera a moc dobře se mi s ním pracovalo.

Modelka byla... Trochu amatérská, a proto šlo něco hůř. Poskakovala jsem kolem ní a dávala jí s Petrem do různých póz, aby to nějak vypadalo. Nemám z toho moc dobrý pocit, ale Petrovi věřím a myslím, že ten to nějak zvládne :)

Yesterday I was trying to do styling for phototest. Every plan HOW TO BORROW some clothes failed so I had to put my clothes on a model. 


At 3:15 PM I arrived with tons of clothes and at 3:20 PM we started.


Petra Šťastná (you know her from blog: http://www.thevoile.blogspot.com) did make-up and I'm grateful! I really liked it.


Petr Jandera was phtographer and i really liked working with him. 


A model was... Pretty amateur. So it was little bit hard. I was trying to put her in some poses with Petr. I don't think it will be good, but I trust Petr and I think that he can handle it :)



 Petra :))


 I love this photo :)


A takový BONUS :D 
And a little BONUS :D

5 comments:

  1. To vypadá jako fajn zkušenost! :)

    ReplyDelete
  2. jojo, určitě mi to něco dalo :)

    ReplyDelete
  3. Mě se ta modelka zdá dost povědomá...nepracuje pro Bohemku?

    ReplyDelete
  4. tyjo, to máš strašně zajímavou práci :) a úplně jsem vždycky litovala stylistky jakou museli mít práci se mnou určitě :-D

    ReplyDelete